Coaching en Psychotherapie

Sjoerd Elsinga
Kampingerhof 3
8431 AS Oosterwolde

Telefoon: 0516 - 51 29 88
Mobiel: 06 - 51 59 33 05
E-mail: info@sjoerdelsinga.nl
U bent nu hier: Home » Coaching

Coaching

Individuele coaching bij burnout, stress en andere levenszaken

Je hebt een prachtig leven opgebouwd; een goede baan en carrière gemaakt als leidinggevende of professional. Je hebt een fijn gezin, een mooi huis en hebt eindelijk alles op de rit. Maar dan ontdek je dat de lol er vanaf is. Dat je steeds harder moet werken, terwijl er steeds minder uit je handen komt. Dat je moe en opgebrand bent en het liefst wilt stoppen.

Door tijdnood, werkdruk en stress kunnen veel dingen misgaan. Verantwoordelijkheden vervagen, motivatie en ambitieniveau dalen. Kortom het kost moeite om de werk en levenssfeer op peil te houden. Partnerrelaties komen onder druk te staan. Collega´s lopen met een boog om je heen. En voor je het weet zit je weken thuis met lichamelijke klachten. Je raakt in een sociaal isolement.

Pestgedrag komt in alle leeftijdsfasen en in werk,- school,- en sociale situaties voor. Slachtoffers van pesterijen komen onder enorme druk te staan. Zij ervaren en vertonen emotionele, lichamelijke en psychische klachten. Voelen zich vernederd, geïntimideerd en in de tang genomen. Presteren minder, zijn zichzelf niet meer en zien geen uitweg. Het is overleven.

Personal Coach

Maar ook bij andere levensvragen en persoonlijke gebeurtenissen die op je pad komen is het verstandig om mij als je Personal Coach in te schakelen. Je gaat weer leven vanuit je persoonlijke kracht en kwaliteiten. Je wordt assertiever. Je gaat meer voor jezelf beslissen en doelen helder krijgen. Je geeft een krachtige impuls aan je werk, leven en relatie. Je leert oude en belemmerende patronen en denkbeelden die niet meer werken te doorbreken en los te laten.

Met mijn manier van coachen leer je naar jezelf te kijken en te reflecteren. Je leert je diepere gevoelens en drijfveren kennen in een veilige omgeving. Ik werk met interventies die gebaseerd zijn op NLP, Psychotherapie en Mediation.

Meer weten?

Bel 0516 - 51 29 88 of 06 - 51 59 33 05 of mail naar info@sjoerdelsinga.nl.