Coaching en Psychotherapie

Sjoerd Elsinga
Kampingerhof 3
8431 AS Oosterwolde

Telefoon: 0516 - 51 29 88
Mobiel: 06 - 51 59 33 05
E-mail: info@sjoerdelsinga.nl
U bent nu hier: Home » Referenties

Referenties

“Ik heb 7 jaar in de uitkering gezeten vanwege psychische klachten en een echtscheiding. Via de huisarts naar het maatschappelijk werk, daarna naar GGZ wat mij niet beviel. Uiteindelijk kwam ik bij Sjoerd Elsinga terecht. Wat een verschil. Hij heeft mij goed geholpen en zijn aanpak is heel speciaal en direct. Ik heb veel geleerd en ben anders gaan denken. Ik heb zelfstandig een baan gevonden in de thuiszorg en zie het weer helemaal zitten.”
J. de V. te S

“Sjoerd heeft me een spiegel voorgehouden. Wat anderen niet lukte is hem wel gelukt. Hij wist mij te motiveren en gaf mij oefeningen en handvaten om van mijn problemen af te komen. Ik heb geen klachten meer, ben super gemotiveerd en werk nu alle dagen bij een fietsenmaker. Ik heb het stuur van mijn leven weer in handen. Helemaal super dat de gesprekken bij mij thuis konden plaatsvinden. Ik ben blij met het snelle resultaat.”
M.M. te O

“Door mijn straatangst en angst voor mensen durfde ik jarenlang niet over straat en met de trein te reizen. Daarvoor ben ik in 2006 en 2011 bij GGZ geweest wat mij niets heeft opgeleverd. Ik ben gestopt met mijn schoolopleiding en het ging bergafwaarts met mij. Gelukkig kwam ik via UWV bij Sjoerd terecht die mij in korte tijd van mijn angsten en onzekerheid wist af te helpen. Inmiddels ga ik weer naar school en heb daarnaast nog een baantje. Ik ga ook weer met de trein naar mijn vriendin in Amsterdam.”
J.K. te V

“Jeetje Sjoerd wat kan jij toveren. Ik zie na een paar sessies andere mensen voor me. Hoe doe jij dat? Leer mij dat ook eens. Geweldig!”
(Consulent Gemeente/UWV)

“Je hebt me geleerd om naar mezelf te kijken en bij mijn gevoel en emoties te komen. Ik durf nu mijn grenzen aan te geven. Ik ben gestopt met mijn medicijnen, heb ze niet meer nodig. Ik ben niet meer gespannen en slaap veel beter. De oefeningen hebben mij goed geholpen. Bedankt.”
R.Z. te P

“Ik heb heel wat tegenslagen te verduren gehad in mijn leven en zag het allemaal niet meer zitten. Sociale contacten had ik niet meer behalve dan mijn drugsvrienden maar dat zijn geen echte vrienden. En met mijn familie boterde het ook niet. Sjoerd heeft heel wat tijd en energie in mij gestoken. Ik heb veel van hem geleerd al was dat niet makkelijk. Soms was ik best pissig op hem omdat hij mij confronteerde met mijn gedrag. Onder begeleiding ben ik nu clean en wil dat ook zou houden.”
S.R. te M

“In mijn jeugd ben is seksueel misbruikt. Dat heeft mij jarenlang achtervolgd. Relaties liepen op niets uit. Ik werd steeds ontslagen ondanks dat ik hard werkte en nooit ziek was. Met Sjoerd heb ik aan mijn trauma’s en aan mijn gedrag gewerkt. Het gaat goed met mij. Ik heb een lieve vriendin, gebruik geen medicijnen meer en binnenkort ga ik op sollicitatiegesprek.”
R.v.P. te V

“In therapie heb ik veel geleerd over mezelf. Ik ben nu ook veel rustiger en zelfverzekerder geworden en ik onderneem veel meer. Ik heb geen psychische klachten meer. Begeleiding was heel erg persoonlijk en Elsinga begreep mij tenminste. Mensen hebben mij zien veranderen.”
L.v. D. te M