Coaching en Psychotherapie

Sjoerd Elsinga
Kampingerhof 3
8431 AS Oosterwolde

Telefoon: 0516 - 51 29 88
Mobiel: 06 - 51 59 33 05
E-mail: info@sjoerdelsinga.nl
U bent nu hier: Home » Sjoerd Elsinga

Sjoerd Elsinga persoonlijk betrokken

Veranderings- en bewustwordingsproces

Sjoerd Elsinga
Sjoerd Elsinga

Mijn belangstelling en ervaring met veranderingsprocessen en bewustwording in het leven, heeft er toe geleid dat ik beroepsopleidingen heb gevolgd op het gebied van psychotherapie, NLP, communicatie en mediation. Met mijn persoonlijkheid, levenservaring en gevolgde opleidingen weet ik mensen op een succesvolle en professionele manier te inspireren en te begeleiden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd op het gebied van levensvragen, zingeving en spiritualiteit.

Mijn manier van werken

Door mijn manier van werken voelen mensen zich snel vertrouwd bij mij. Ze voelen zich gehoord en serieus genomen. Ik besteed aandacht aan de klacht en aan de onderliggende problemen op bewust en onbewust niveau. Daardoor krijgt men zicht op de verschillende dimensies van het mens zijn. Bij mij staat niet de klacht centraal, maar de mens die de klacht heeft. Mijn passie is om mensen succesvol te laten zijn. Succesvol met zichzelf en in relatie tot hun (werk)omgeving.

Belangrijke kernwaarden in mijn begeleiding zijn:

Ik onderscheid me door kwaliteit en service

Mijn vakbekwaamheid en professionaliteit hou ik op peil door jaarlijkse na- en bijscholing en permanente educatie. Ik ben aangesloten bij erkende brancheorganisaties en voldoe aan strenge selectiecriteria en kwaliteitseisen.

Meer weten?

Bel 0516 - 51 29 88 of 06 - 51 59 33 05 of mail naar info@sjoerdelsinga.nl.